Beste ouder

De langste trimester is omgevlogen. Ik kijk aangenaam terug op de gesprekken tijdens de oudercontacten en dank jullie voor het constructieve meedenken over de toekomst van jullie kind.

Het was de voorbije maanden zeker geen makkelijke tijd met de gekende corona-perikelen. Maar we hebben samen ons best gedaan om er deze 4 maanden echt iets van te maken.

Nu, de kerstvakantie, een tijd voor rust en de nodige bezinning.

Toch hebben we aan de leerlingen gevraagd om via het vele rusten niet te roesten. Daarom hebben ze een werkje voor Frans meegekregen en hopen we dat ze toch verschillende malen per week oefenen voor Frans. Dat kan dus via de meegegeven werkblaadjes, door te lezen in het leerboek en oefeningen te maken op BINGEL. Voor Frans zal ik een aantal oefeningen open zetten op BINGEL. Het maken van die oefeningen is geen verplichting, maar toch een aanrader. We zijn nu klaar met unité 7, dus de vorige unités kunnen geoefend worden.

Voor de andere vakken op het EILAND van BINGEL mag er natuurlijk ook geoefend worden. Voor REKEN MAAR zijn dat blok 1 tot en met blok 4 en voor TALENT zijn dat thema 1 tot en met thema 4.
Ook hier geen verplichting, maar misschien een nuttig tijdverdrijf bij verveling of bij het niet weten wat te doen in mijn kot!

Langs deze weg wensen we jullie prettige feestdagen en een gezond 2021!

Vriendelijke groeten

 

Meester Francis
Juf Valerie

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaard je het gebruik van cookies.