Bij het begin van het schooljaar vragen we elk jaar weer wat tijd van je voor het invullen van een aantal documenten. Wil je het onderstaande doorlezen en de bijhorende documenten invullen uiterlijk op 15 september? Op die manier kunnen we de verdere organisatie van de school vlot uitwerken. Dank je wel.

Om de onderstaande formulieren te kunnen invullen, log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord voor onze schoolwebsite. Lukt het invullen niet, neem dan contact met het schoolsecretariaat via secretariaat@donbosco-gerdingen.be of 089 46 39 40.

  • We hebben van elke (oudste) leerling van onze school een akkoord nodig met het schoolreglement, het eigen opvoedingsproject en de engagementsverklaring.
  • Van alle kinderen willen we zo snel mogelijk weten of ze tijdens de middagpauze naar huis gaan of op school blijven eten. 
  • Van ouders van nieuwe leerlingen vragen we de goedkeuring voor het maken van en het publiceren van beeldmateriaal (foto’s en filmpjes).
  • Kinderen van de lagere school hebben een sportuniform nodig. Is je kind nieuw op school of is het sportuniform van je kind te klein geworden, bestel dan een nieuw t-shirt en/of een nieuw broekje. Elk kind krijgt in de loop van de lagere school bij ons 2 sets gratis. Vanaf de derde set vragen we een vergoeding
  • De school kan niet zonder vrijwilligers. Ouders kunnen lid worden van de ouderraad of zich aansluiten bij de helpende handen van de ouderraad. De school zoekt (groot)ouders die willen helpen bij niveaulezen, bij het schillen of halen van fruit, voor het onderhoud van de speelplaats, voor middagtoezicht …

Dank je wel om de formulieren tijdig in orde te brengen!