Op maandag 13 februari 2023 nemen we onze nieuwe sporthal in gebruik. De kleuters van juf Inge mogen om 9:20 uur de spits afbijten. 

Wat zijn we trots op het resultaat van het vele werk. “Onze sporthal is echt een paleis,” zei onze turnmeester Sam. 

De mooie sportvloer van dat paleis mag je alleen betreden met sportschoenen of turnpantoffels met witte zolen die je alleen binnen draagt. De 2,5- en 3-jarige kleuters turnen op antislipsokken. 

Voor de 2,5- en 3-jarige kleuters koopt de school zelf antislipsokken aan. De 4- en 5-jarige kleuters hebben – als het goed is – allemaal al witte turnpantoffeltjes met witte zolen. 

De kinderen van de lagere school hebben allemaal sportschoenen of turnpantoffels nodig met witte zolen die alleen binnen gedragen worden. Heeft je kind die niet, wil je die dan zo snel mogelijk aankopen? Heeft je kind die sportschoenen al eens buiten gedragen, geef ze dan een goede schrobbeurt, dan zijn ze ook prima bruikbaar in de sporthal. Dank alvast voor je medewerking. 

We zijn er zeker van dat onze sporthal nog vele jaren voor veel sport- en spelplezier voor onze kinderen zal zorgen. Wil je zelf een kijkje nemen? Dan mag je maandag tussen 15:00 uur en 15:30 uur even komen binnen gluren. 

Samen met de sporthal nemen we ook de nieuwe toiletten in gebruik. De oude toiletten in het C-gebouw gaan dicht. Ze krijgen een nieuwe bestemming. 

Tot slot een ‘hele dikke merci’ aan de stad Bree die dit project samen met het bestuur van onze school realiseerde.