Onze (voor)leesmarathon vorig schooljaar kende een groot succes. Daarom starten we een nieuwe editie.

Al 2 jaar konden we omwille van COVID-19 geen kienavond en geen schoolfeest organiseren. We willen met deze (voor)leesmarathon daarom centjes verzamelen om de speelplaats nog aantrekkelijker te maken voor de leerlingen. De kleuters krijgen een aparte zandbak. In overleg met de leerlingenraad gaan we ook nieuw spelmateriaal aankopen. En samen met de Stad Bree willen we de speelplaats ook verder vergroenen.

Toch willen we ook onze vrienden in Haïti niet vergeten. De eerste 500 euro opbrengst van de (voor)leesmarathon zijn voor OSJOSMA bestemd. De school ondersteunt al jaren het weeshuis OSJOSMA in Haïti (www.osjosma.be). OSJOSMA is het levenswerk van Frans Vandueren, kan je wel zeggen. Hij is al vaak over Haïti en het weeshuis komen vertellen op school.

Je kind kreeg deze brief voor de (voor)leesmarathon mee naar huis. 

We hopen dat de (voor)leesmarathon mag uitgroeien tot een groot succes. We durven rekenen op jouw bereidwillige hulp om het sponsorblad mee in te vullen, de afrekening te maken na 4 weken, het geld te innen en mee te geven of te storten en zeker om jouw kind(eren) te motiveren om te lezen of om zelf voor te lezen. Alvast bedankt!